Åpent kjøp

Åpent kjøp gjelder salg av varer fra bystokkeholm.no til forbruker, og er iht forbrukerkjøpsloven.
Handelen er ikke avsluttet før du har fått, prøvd og godkjent varen du har bestilt. Derfor har du 14 dagers angrefrist.  Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake! Returretten gjelder ikke dersom varen har synlige tegn på å være brukt. Fyll ut returseddelen som du mottok på e-post, eller laste det ned ved å klikke her, skriv hva du returnerer. Når vi har fått tilbake varen og konstatert at den ikke er skadet, betaler vi innen 30 dager tilbake beløpet du har betalt samt avgifter dersom hele ordren er returnert. Dersom du bytter til en annen farge eller størrelse betaler du bare returavgiften. Ved andre bytter tilkommer avgift som ved en ny bestilling.
Ved spesialbestillinger og graverte produkter bortfaller angrefristen, og en slik vare kan kun returneres hvis varen har en feil eller mangel og da kun etter avtale med By Stokkeholm.
Returretten omfatter ikke tilvirkningsvarer, spesialbestillinger og varer som tilpasses individuelt (gravering, regulering, o.l.).
Eksempler varer som ikke har returrett er: gifteringer og bunadsølv (disse spesialbestilles, og produseres ofte etter bestilling).

Slik går du frem:

1. Noter hva du returnerer og hvilken vare du eventuelt ønsker å bytte til.
2. Oppgi årsaken til at du ikke er fornøyd med varen.
3. Hvis du benytter deg av angreretten, vil evt. transportkostnader ikke bli refundert.

 

Send varene i retur til vår adresse:

By Stokkeholm AS
Blindheimsgeilane 2
6012, Ålesund